• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Informatie en handleiding

Flybusters is een vliegenvangconcept bestaande uit een veilig vliegenbestrijdingsmiddel met een automatische en instelbare dispenser (dag/nacht en intervallen tot 60 minuten). Een krachtige en natuurlijke oplossing voor het elimineren van vervelende insecten in de woonkamer, slaapkamer, keuken, caravans, tenten, kooien, kennels enzovoorts.
 
Het werkzame middel ‘Flybusters spray’  is op basis van natuurlijke pyrethrum en is onschadelijk voor mensen, huisdieren en milieu. De dispenser set bevat:
 
   1 dispenser
   3 vullingen  
   2 batterijen
 
Dit is voldoende voor 4 maanden gebruik in ca. 80m2. De navullingen en de dispenser zijn ook los verkrijgbaar.
 
Gebruiksaanwijzing
Plaats de batterijen en de Flybusters spray navulling in de daarvoor bestemde houders van de dispenser. Stel vervolgens de frequentie en de tijdsinterval van de digitale timer op de dispenser in, volgens de door u gewenste instellingen. Voor een advies voor uw specifieke situatie kunt u contact met ons opnemen.
 
Plaats of hang de dispenser hoger dan 1.60m zodat het middel zich optimaal kan verspreiden in de lucht. Plaats de dispenser niet op een plastic ondergrond. Voor de beste behandeling moeten ramen en deuren gesloten worden. Na de behandeling de ruimte altijd 10 minuten gesloten houden en daarna goed luchten.
 
Let op: Niet rechtstreeks op meubilair, voorwerpen en wanden richten, maar minimaal 60 cm afstand houden.