• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 17.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag nog wordt verwerkt. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij de transporteur en in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling binnen 3 - 5 werkdagen wordt geleverd. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 5 werkdagen in huis.
 
Verzendkosten
Voor het verzenden van uw bestelling vragen wij voor bestellingen onder de € 300,- euro een vergoeding:
  • per pakketpost binnen Nederland en Duitsland: € 7,95
  • per pakketpost binnen België: € 9,25
Bestellingen boven de € 300,- worden GRATIS bezorgd. 
 

Retouren

Klanttevredenheid staat bij Flybusters Belgium BV hoog in het vaandel. Is het bestelde product niet naar wens? Jammer, maar dat kan gebeuren!
 
Onderstaand treft u meer informatie over ons retourbeleid.
 
Retouradres:

Flybusters Belgium BV
Sevenumsedijk 5
5981 SW Panningen
Nederland

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
 
Bedenktermijn
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
 
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
 
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.