• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Flybusters paardenstallen

Het automatische vernevelingssysteem

Flybusters werkt met een systematisch en volautomatisch vernevelingssysteem, waarbij op gezette tijden het natuurlijke middel in de stal wordt gebracht. Het vernevelingssysteem bestaat uit een vat gevuld met een in water opgelost product, een timer en een pomp, plus een eenvoudig te monteren kunststof leidingsysteem met zeer exact werkende sproeikoppen. 

     

Dier- en milieuvriendelijk product

Flybusters gebruikt een plantaardig extract als basis voor het effectieve vliegenbestrijdingsmiddel. Het middel is volkomen onschadelijk voor mens en (warmbloedige) dieren, maar zeer effectief tegen vliegen. Omdat natuurlijk pyrethrum onder invloed van ultraviolette straling, dat een deel uitmaakt van ons zonlicht, binnen twee uur wordt afgebroken, is er geen sprake van residuvorming. Dat heeft tot positief neveneffect, dat vliegen geen kans hebben om resistentie tegen het middel op te bouwen. De werkzame stoffen zijn natuurlijke pyrethrinen, welke worden geëxtraheerd uit Chrysantemum.

Chrysantemum is een meerjarige plant, met witgele bloemen. De plant wordt op een hoogte van circa 1.200 meter tot 3.000 meter geteeld.

Lees hier meer over de herkomst van pyrethrinen

Service

Flybusters biedt een uitgebreide service voor de installatie en het onderhoud van het Flybusters systeem. Voor het vliegenseizoen begint, zorgt Flybusters dat uw installatie klaar staat voor gebruik en dat het nodige onderhoud is gedaan. Wanneer het vliegenseizoen ten einde is, zal Flybusters komen om de installatie winterklaar te maken.

Flybusters staat altijd voor u klaar met technische ondersteuning en antwoord op eventuele vragen. Wanneer nodig komt de monteur van Flybusters gedurende het seizoen de installatie opnieuw vullen en eventueel de instellingen aanpassen.

  • Uw voorraad wordt door ons bijgehouden. Zo heeft u er geen omkijken naar.
    • Wij zijn altijd bereikbaar; 7 dagen per week, 24 uur per dag

Registratie

Flybusters is het enige systeem in de Europese Gemeenschap dat volgens de nieuwe Europese Biocide Regeling is beoordeeld en is geregistreerd in Nederland bij het CTGB onder nummer 14332N en in België bij FOD, Directoraat-Generaal Leefmilieu, onder nummer 6013B.

Vraag vrijblijvend informatie of een prijs op

Indien u geïnteresseerd bent in Flybusters voor uw paarden- of nertsenstal, geef dan een beschrijving van uw stallen. Neem contact met ons op ([email protected]). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.